maanantai 9. maaliskuuta 2015

Matka Mord- Turkuun ja takaisin.

Olen viettänyt muutaman päivän Turussa ystävän luona näin ennen uuden koulujakson alkamista.
Menomatka taittui kätevästi autolla, varsinkin kun ystäväni ajoi. Pystyin keskittymään niin tärkeisiin asioihin kuin selfieiden ottoon ja twitterin selaukseen.


Turku on minulle aika vieras kaupunki, viimeksi kävin Animeconissa Turun yliopistolla. Silloin kaupunkin jäi vieraaksi ja olin muutenkin nuorempi, fokus eri asioissa.
Päivät menivät sopivasti jutellen, shoppaillen ja syöden. Onko parempaa puuhaa muka?


                Pakolliset mangaostokset kun Fantasiapelit olivat ihan naapurissa.

Halusin kovasti Stockmannin MAC-tiskille josta en edes ostanut lopulta mitään. Näin kyllä ihka uudet kokoelmat, kauniita kuin mitkä. Ei ollut vain tuotetta joka olisi vienyt sydämen heti vaan paljon tosi upeita, mutta ei täydellisiä.

Kirpputoreillakin piti toki käydä, rakastan niitä. Tällä kertaa löytyi UFFin vintage-osastolta mokkanahkaiset hapsunilkkurit ja nilkkoihin asti oleva navy-hame. En malta odottaa käyttöä. Kohta kun tarkenee ilman paksua talvitakkia niin pääsevät oikeuksiinsa.

              Katsokaa nyt noita kenkiä, ihanan hipit ja todella hyvät kävellä.

Pelastusarmeijan kirpalta tarttui mukaan koruja ja vuosilautanen joita vanhempani keräävät.
Ilman kosmetiikkaostoksia ei tästäkään reissusta selvitty. Rahat joita en käyttänyt MACin tiskillä menivät sitten Sokoksen Kauneus-päivillä. 

Kävin Cliniquen ihoanalyysissä, ihan mahtava kokemus. Vaikka analyysi tehdään tabletilla, oli konsultin lisätieto tosi tärkeää. Ohjeiden ja näytepaketin lisäksi mukaan tarttui Cliniquen anti-blemish solutions sarjan clearing gel.


Testasin tuotetta heti ja ei herran jestas. Rakkautta ensisilmäyksellä. Tuote on ohutta geeliä joka antaa ihon hengittää sen alla. Minulla oli iso ikävä näppylä keskellä kulmakarvoja (kuinka viehättävää) ja geeli sai sen pienentymään päivässä ja muutaman päivän jälkeen se on täysin poissa. Tuotetta voi lisätä meikin päällekkin, mikä on suuri plussa.


Toinen löytö Sokokselta oli Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfector. Kuin omat huulet mutta paremmat. Otin vaaleimman sävyn ja olen ihastunut kovasti.


                   Ulkona syöminen on parasta, varsinkin ystävien kera. <3



                        Elämäni ensimmäinen peking-keitto, niin hyvää~

Kävimme myös ihanassa helmikaupassa, Blingissä. Sieltä ostetuista tarvikkeista tein uuden laukkucharmin. Tähän onkin hyvä päättää matkaraportti Suomen Turusta.   



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti