keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Söpöyttä elämään

Blippo on suomalainen verkkokauppa jonka paketit tulevat Hong Kongista. 2000-luvun alussa yrityksellä oli fyysinen liike Kampissa mutta nykyään on vain verkkokauppa.
Tavaroiden tullessa Euroopan ulkopuolelta, tulee huomioida tullirajat. Alle 22 eurolla tilatessa ei tarvitse pelätä tuotteiden tulliin jäämistä. Postikulutkin ovat ilmaiset. Lisäksi 22 euron raja on kätevä siinä ettei ainakaan tule tilanneeksi kerralla liikaa.


En voinut vastustaa kun näin nämä sievät sakset. Ihanteelliset irtoripsien lyhentämiseen ja muuhun kosmetiikkaan liittyvään leikkaamiseen. En ole mitenkään suuri Hello Kitty fani mutta käyttöesineissä hahmon rusetti toimii kyllä.


Pimeässä hohtavia rusetti-tarroja ja sitruuna-soodan makuisia karkkeja? No ehkä yksi. Korealaiset tarrat vain ovat noin sata kertaa söpömpiä kuin länsimaalaiset serkkunsa.


480ml vetävä kovaa muovia oleva Yakult-kuppi. Sopii myös kuumalle juotavalle, tosin en ole vielä testannut. Pinta on miellyttävän kestävän tuntuista ja korkki pitää veden sisällään, ei vuoda. Laukkuvarmuudesta en vielä tiedä, eli siis uskaltaako sen laittaa laukkuun vuotamisriskin takia.


Olenkin etsinyt laukkuihin laitettavia, sieviä charmeja. Tässä olisi muutama. Pidän siitä että näissä on kaksi kiinnitystapaa, avainrinkula ja klipsi. Varsinkin mintun värinen pupu on ihana. Löysivät jo paikkansa laukuistani.


Tällä kertaa pakettiin lisättiin lisälahja kun tilaus ylitti 20e, Rilakkuma-keksejä. Toivottavasti maistuvat herkulliselta. 

Lisäksi mukana tulee aina Blippon logoa kantava avaimenperä. Näitä on jo muutama.



Blipposta on kiva tilata monestakin syystä. Postikuluja ei ole, voit maksaa oman pankkisi kautta ja saat päivää piristäviä söpöjä esineitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti