tiistai 3. helmikuuta 2015

Ranskalainen poikaystäväni

Tilasin Yves Rocherilta kahdesta syystä. Ihon puhdistustuotteet olivat lopuillaan ja lisäksi kaupanpäälliset olivat tällä kertaa mainiot.

Kuten sanoin, putsarit olivat lopussa joten ostin sitten useamman erilaisen.
Pieni sininen on Hydra végétal-sarjan misellivesi. Puhdistustuote ja kasvovesi samassa. Rakastan misellivesiä, käytän niitä aina aamupuhdistuksessa koska niillä saa yöllä pintaan nousseen talin hellävaraisesti pois. Tämä tuote sopii normaalista sekaiholle. Lisäksi matkakoko on parhautta.

Vihreä on myös misellivesi, tällä kertaa Sebo végétal-sarjasta. Tuoksu on vihreä, vaikka se kuulostaakin omituiselta. Käytän kasvovesiä vähän erikoisesti. Nimittäin täytän pieniä matka-spraypulloja kasvovedellä ja suihkutan kasvoni sen sijaan että kaataisin kasvovettä vanulappuun. Iho tuntuu raikkaamalta.

Suihkuputsariksi valitsin Purecalmille- sarjan kukkaisemulsion. Hyvin maitomainen ja tuoksuu vahvasti kamomillalta. Suihkuun soveltuva, sillä jos käyn illalla suihkussa pesen siellä meikit kätevästi pois. Siksi niin monta puhdistustuotetta yksille kasvoille.



Sitten muita vartalotuotteita. Vasemmalla on käytännössä käsidesi. Olin ihan varma että tilasin käsivoiteen mutta voin olla aina väärässä. Käsidesi on kyllä hyvä asia omistaa, varsinkin tulevia reissuja ajatellen. Purkki ainakin on sopivan pieni.
Suihkugeelejähän ei ole koskaan liikaa, vai mitä? Vajaalla kahdella eurolla mukaan tarttui vihreältä teeltä tuoksuva suihkugeeli. Ihanan raikas tuoksu.

Vieressä on hiuksille ja kasvoille sopiva Marokkolaista savea ja argan öljyä sisältävä naamio. Mielenkiintoista miten se voi toimia niin kasvoille kuin hiuksillekkin. Pidän tuubimallisista
Lisäksi nappasin uuden anti-persperantin. Tuoksuna herkkä lotus.


Sitten meikkeihin, koska aina mahtuu muutama kynsilakka ja poskipuna kaltaistensa joukkoon laatikoihin.
Kynsilakat ja poskipuna ovat menneen kesän kokoelmasta maksaen enää hyvin vähän. Poskipuna on ihanan persikkainen ja hyvin pigmenttinen,
Ripsiväri on ihanan pieni.


Seuraavaksi kaupanpäälliset tuotteet jotka tällä kertaa tuoksuvat ihanalta.
En osaa kuvailla tuoksuja kovinkaan hyvin, mutta YR:n sivut kuvaavat So Elixiriä metsäiseksi, kukkaiseksi ja mausteiseksi. Tämä hajuvesi tuli kaupanpäälle kun ostin tietyllä summalla.

Neroli tuoksuu kukilta ja myskiltä, pidän pienestä hajuvesipullosta. Mielummin monta pientä kuin muutaman suuri pullo. Nerolin sain syntympäivä ekstrana, mikä oli tosi ihanaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti