torstai 5. helmikuuta 2015

Unikkoa etsimässä

Tänään päätin lähteä kaupungille pienellä shoppailu-kierrokselle. Mitään en oikein tarvinnut mutta kotona olokaan ei innostanut.

The Body Shop oli julkaissut uuden tuotesarjan, Smoky Poppyn. Sarjan tuoksua, unikkoa, on vaikea kuvailla. Tumma, kukkainen, vahva tuoksu josta pidän kovin. Nappasin mukaani setin jossa tulee minikokoinen suihkugeeli, vartalovoi ja pesukukka. En ollut mennessä tietoinen että sarjaan kuuluu myös kosmetiikkaa. Sieltä löysin huulipuna/poskipunan joka muuntautuu ihon ph-tason myötä. Minulla on kokemusta näistä ennenkin mutta ei tämän sävyisenä.

                    

   

                                    

Päätin ostaa uuden peitevoide/korjausvoidepaletin. Edellinen piiputti ja oli oikeasti tosi vanha. Hain Seppälästä korvaavan. Edeltävän ja nykyisen paletin välillä on paletin ulkonäköä muutettu, toivottavasti ei itse tuotetta.
Hassua tuotteessa on vaahtomuoviaplikaattori, sillä ei tee yhtään mitään. Otin sen pois paletista.

                     

Rimmelin Rita Ora kokoelman Pop art on houkuttanut minua jo pitkään ja nyt löysin sen poistolaatikosta. Kirkas lakka jossa on heksagonin muotoisia värikkäitä hippuja.
Toinen lakka lähti mukaan toisen bloggaajan suosituksesta. Belegwen in suositukset yleensä osuvat nappiin ja niistä lakoista tulee lemppareitani.
Tämä lakka on Essencen hiekka-topcoat, jolla jokaisesta lakasta saa ihanan karhean hiekkalakan. Hintaakin alle kolme euroa, joten halavalla pääsee.

                     

Emotionista löytyi L'Orealin luomivärikyniä -70% alesta. Pidän voidemaisista luomiväreistä, niillä saa tehtyä hyvän pohjan jauheluomiväreille. Tehostavat värejä tehokkaasti.


























Ja lopuksi päivän oudoin löytö. Joku venäjää taitava voi kertoa mitä tuossa lukee?

                           



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti