keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Helmikuun liv-box

Voitte varmasti arvata helmikuun teeman? Ystäväthän ne, mutta aihe onkin ihana.
Helmikuun boksista väläytettiin aikaisemmin tietoa että paketista löytyy kosmetiikkaa ja Lumenen uutuuksia.
Pahoittelen että postaus tulee hieman myöhässä, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan.

Lumenelta saimme heidän uutuusmeikkivoiteen. Tämä meikkivoide on nestemäistä tulleessaan ulos purkista ja muuttuu iholla samettiseksi ja mattaiseksi. Ensimmäisellä kokeilukerralla mietin onko sävy 1 liian tumma mutta sain sen toimimaan. 0-sävy olisi varmasti ihanteellinen. Pullo on lasia mikä luo yleellisen fiiliksen. Miinusta korkin sotkuisuudesta, minkä voitte nähdä kuvassa.


Tämä onkin tuttu tuote, juuri sain loppuun itse ostamani kappaleen. Kysessä on siis Nivean misellar-vesi, lyhyesti misellivesi. Nivean tuote on Cosmopolitanin palkitsema enkä ihmettele. Tuote on ihanteellinen aamupuhdistukseen kun iholla on vain yön aika kertynyt tali ja varsinaisen puhdistustuotteen jälkeen käytettäväksi. Itsehän toisiaan suihkutan tuotteen kasvoille, tuo raikkaamman fiiliksen. 


Garnierilta saimme hiuksiin jätettävän seerumin jonka tulisi tehdä tuuheamman näköiset hiukset. Tämä tuote taitaa jäädä käyttämättä, omat hiukseni ovat sen verran lyhyet enkä usko että vaikutus näkyisi sitten mitenkään. Menee eteenpäin.


Eucerin on tuttu apteekkimerkki. Saimme suihkussa käytettävän vartaloemulsion, joka nopeuttaa suihkussa käymistä. Ensin peset itsesi lempisuihkutuotteella ja sitten levität tämän. Huuhtelet ja taputtelet ihon kuivaksi. Pidän kovasti tuotteesta, iho tuntuu paljon pehmeämmältä.


Paesen tuotteita on ennenkin ollut Liv-boksissa, pigmenttinen poskipuna ja nyt jouluna glitteriä sisältävä musta kajal-kynä. Varsinkin kajal-kynä on ollut käytössä. Nyt boksissa oli mono-luomiväri. Ohjelapussa sanotaan tämän olevan pigmenttinen mutta mielestäni asia ei ole näin, jauhoiselta tämä vaikuttaa. Tuotetta voi käyttää kuivana ja kostutettuna.


Yllätyksenä tuli Iberon kaulakoru, kaunis kuin mikä. Jää ehdottomasti käyttöön.


Mielestäni onnistunut boksi, täysikokoisia tuotteita ja joista vain yksi menee eteenpäin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti