maanantai 28. syyskuuta 2015

Tracon X

Vuosittainen perinne eli Tracon Tampereella. Tällä kertaa Niinan kanssa~ 
Tracon tosiaan on roolipeleihin ja animeen keskittyävä tapahtuma  ja suurin con-tapahtuma kävijämäärältään. Pystyimme reissaamaan pitkällä aikavälillä, joten yövyimme Seinäjoella ennen ja jälkeen conin. Ei tarvinnut matkustaa väsyneenä.

Perjantaina lähdettiin autolla kohti Siivikkalaa johon auto jäi parkkiin. Sain istua takapenkillä ja jammailla musan tahtiin. 


                                            

Bussilla keskustaan ja kamat Omppuun. Sitten tärkein eli shoppaileen. MACin tiski ei valitettavasti lunastanutkaan odotuksia :( mutta Make up storen kyllä. Niina osti upean huulipunan ja minä korostuspuuterin sekä kukkia halloweeniä varten. Puuteri ja kukat olivat postoalessa, Make up store on uusinut monet tuotteistaan. Kosmetiikkarakkautta <3 


Lauantaina molemmilla oli cossit niskassa. Minulla Steven Universen Amethyst ja Niinalla Death Paraden Chiuyki. Omassa asussa ihomaali oli uusi asia ja ei mikään helpoin käsiteltävä. Seuraavaa kertaa varten eri maali. Hahmossa oli kiva olla, ihanan rento. 


Kävimme maid-kahvila Hanamissa, koska ystävät olivat siellä töissä. Dear lord, kuinka hyvää tuo kahvi oli!


Sitten kaksi cosplayta jotka olivat upeita ja joiden kuvat voi julkaista helposti. Ensin Steven Universen Pink lion ja seuraavassa kuvassa Muumien Mörkö. Niin hienoja, niin parhaita. Kiitos että sain ottaa kuvat! (saa kertoa jos on oma kuva).




(EDIT) Unohdin lisätä lempikuvani viikonlopulta, asukuvani. Olen välillä tahvo.
Sunnuntaina olin tosiaan pukeutunut Niinan ihanaan fiftari-mekkoon.  Hauska kuva kun ihmiset vilisee taustalla.


Siivikkalan kylttejä paluumatkalta Traconista.  Villa Urpo kuulostaa kivalta paikalta...


Ostokset: Mangaa, Ramunet kaverilta, tarroja läppäriin, Tylypahka teemaiset korut mulle ja Niinalle ja sateenkaari-rannekorut ilmaiseksi ihmiseltä joka jakoi niitä conissa. Koru on ihana!


Kotimatkalla. Seinäjoelta Ouluun matkasi hetken junalla monen laukun kanssa. Onneksi oli kahvia...



Sellainen Tampereen seikkailu. Tracon oli ihan kiva, ei mitenkään super-jännä. En tiedä johtuiko fiilis ohjelman puutteesta, siitä että on käynyt monessa tapahtumassa vai mistä. Kuitenkin menen ensi vuonna uudestaan. 

Reissuraportteja vain satelee, kertokaa toki jos haluatte kuulla muusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti