sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Kynsilakkalaatikolla

Kuulen valitusta että minulla on muutama kynsilakka (:D) Vielä kaikki mahtuvat yhteen säilytyslaatikkoon mutta järkevintä on ottaa muutama tehokäyttöön. (voi sitten ostaa uusia...)
Kiitos Sinistä Pintaa blogin sain inspiksen lajitella ne.

Tässä on pieni kasani:

Rimmelin viime kesän kausikokoelma, pastelliset sokerilakat. Hieman jo jankkiintuvat ja on jo aika käyttää loppuun. (Update: Menivät kaverille ohennuksen jälkeen :)

Niinalta saatu GOSHin keltainen lakka pääsee ainakin kokeiluun. Muina sokerilakkoina mukana on Isadoran hopeinen "Diamond crush", Lumenen kultainen (update: meni myös kaverille) ja Yves Rocherin "Vert Givré" ja "Corail givré".

Glitterlakkoja on muutama. osa on ihan täysiä ja vaativat enemmänkin testiä toimivuudestaan kuin loppuun kulutusta. Seppälän "Colors everwhere", Lumenen "top coat silver" ja "Kimallus", ELFin "Chic confetti". Viimeinen Lumene onkin jo kadonnut :/

Viimeisenä aluslakat, päällyslakat, jännät lakat ja muut hennot värit. Essien lakka "sugar daddy" on kyllä ihan uusi mutta loppuu nopeaan vähäisen määrän takia. OPIn "Start to finish" olikin testauksen jälkeen roskiskamaa. Olihan se jo 2 vuotta vanhaa. MUA "Pistachio ice cream" on punnan löytö, loppuun vain. OPIn tintit ovat hassuja pikkupulloja jotka eivät varmastikkaan kauan kestä. Viimeisenä H&M mattatopperi, en edes teidä toimiiko.
























Semmoinen kasa. En ole kyllä viime aikoina hirveästi lakkoja ostellut, Essencen ihanuudet kun eivät yllä Ouluun asti ja heidän lakkansa ovat ihania :(
Lisäksi olisi varmaan hyvä päivittää pannuprojektia?

Onko teillä lakkoja tai muita meikkejä tehokulutuksessa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti