keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Taiteiden yössä

Hieman myöhässä mutta syytetään teknisiä vaikeuksia. Mobiiliblogger ei antanut minun julkaista kuvia joten postaus on hautunut. Tässä olisi silti pieni pläjäys Oulun Taiteiden yöstä.
Ensi viikolla sitten livoboksia ja Traconin kuulumisia.


Tässä on päivän lookki. Aika simppeliä, pelasin enemmän kestävyydellä, sillä loppujen lopuksi olimme liikentessä 12h. Meikit kyllä kesti. Huomatkaa uudet lasit. Olin voittanut aikaisemmin ilmaiset lasit, ja luulin että otan vain aurinkolasit. No, tarvitsinkin oikeasti lasit joten tässä ne nyt on. Mitäs sanotte?


Tässä myös päivän asu. Shortsit ja häveliäisyyden takia sukkikkset :D ja Niinan ihana huppari. Ihan parasta shittiä. On muuten kivan likainen peili Kaupunginteatterissa...

Toisessa kuvassa on neitokainen museosta, nimittäin Oulun Taidemuseosta johon pääsi ilmaiseksi. Totta kai kävimme kiertämässä koko paikan.



Museossa oli upeita taidekuvia, vaikka ilme sanookin muuta. Kiikkustuolit olivat ihania, ja varsinkin kiikkustuolivihot johon sai kirjoittaa omat kiikkustuolimuistonsa.


Tässä karkkitehtuurinen työni. 3D ei ole mun vahvuuksia selvästikkään, mutta hauskaa oli. Lisäksi karkit oli tooooosi hyviä. 


Kattokaa nyt millaisen lapun sain! Olin hyvin hämmentynyt. Annoin sen ystävälle käytettäväksi hyvään tarkoitukseen. Jänniä nämä taideihmiset.

Onneksi oma ilta ei päättynyt kuten viimeisen kuvan henkilöllä. Kengät ovat vielä ehjät.

Lisäksi kävimme taidegalleriassa ja Pikisaaressa tulishowssa. Taiteiden yö ja samaan aikaan järjestetty Korttelihaipakka olivat parhautta. Ensi syksynä uudestaan :)

Mitäs te, kävittekö Taiteiden yössä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti