tiistai 10. lokakuuta 2017

Pyörivä pannuprojekti ei sammaloidu, aloitus

Päätin aloittaa puhtaalta pöydältä pannuprojektin kanssa. Järkevöitin ja mietin tuotteet tarkkaan. Päädyin 10+1 rullaavaan projektiin. 10 meikkituotetta ja yksi tuoksu, ja aina kun yksi loppuun otan uuden mukaan projektiin.



Essence korostuspuuteri - "Be a unicorn"
Lumene Touch of Radiance poskipuna - 20 Onnellisuus
Rimmel Clear complexion - 021 Transparent

Kaikissa näissä on jo valmiiksi pannu näkyvissä, joten pääsevät ehdottomasti tehokäyttöön. 
Poskipuna on hempeän pinkki. Ei liian pigmenttinen taikka vahva. Toimii töissä hyvin. Lisäksi juuri tämä versio on lakkautettu kun Lumene uudisti kaiken.

Puuteri on peruspuuteri jonka ostin paketin värin takia. Ei mitään valittamista, meillä on vain tusina vaaleita puutereita.

Korostuspuuteri on jännä. Näyttää tosi pelottavalta pannussa sinisen ja punaisen värin takia, mutta kun sivellintä pyöräyttää kevyesti, saa kasvoille kauniin hehkun "valon" värisenä. Käytän tätä myös luomiväripalettina (ihan laiskuuden takia :D) 


Barry M - Genie
Gosh Velvet touch Lipliner - 005 Flirty Orange
Maybelline Linerefine - 37 Green

Seuraavaksi vaikeasti seurattavat tuotteet :D Siksi siis kuvassa oleva lappu. Tarkoituksena on aina päivityspostauksissa värittää osa palkista pois. 

Hieno vihreä huulipuna on "taikahuulipuna", vaihtaa väriä huulten ph-tason mukaan. Minun huulilla se on kirkkaan pinkki. Tämä huulipuna on ostettu 2013 joten aikakin käyttää sitä. Ihanan helppo tuote, voi vain sutaista huulille.

Oranssi huultenrajauskynä. Varmasti yksi ensimmäisiä ostamiani. Hyvin vahamainen, pysyy hyvin huulilla. Helppo käyttää jopa pelkästään ilman huulipunaa.

Rakastan sinisiä ja vihreitä rajauskyniä, siksi niitä on monta erilaista ja ei niin erilaista. Tämä on yksi ei-niin-lemppareista, joten käytetään pois. En osaa rajata silmiäni mustalla mutta värilliset rajaukset on se mun juttu.


SIM -  Argan care moisture shot muotoiluvoide
Essence Little eye brow monsters - 01 No trick just treat
W7 Chunky eyes  - Cappuccino
Kryolan setting spray

Muistaakseni Livbokseista tullut hiustuote. Kosteuttaa ja muotoilee hiusta näppärästi. Olen todella huono käyttämään hiustuotteita niin toivottavasti tämä ei jää projektin jumboksi.

Lisää Essenceä, tällä kertaa monsterin muodossa. Geelin pitäisi ravita kulmia ja ihoa kulmien alla. Olen käyttänyt tuotetta aikaisemmin harvoin joten en ole nähnyt varsinaista tulosta. Nyt on sen aika.

Voidemainen luomiväri. Ihana konsepti mutta kuinka moni oikeasti käyttää näitä joka päivä? Pitää erikseen häivyttää väri ja kiinnittää se puuterituotteella. Ei nopeuta aamumeikkiä sitten yhtään. Hyvä kysymys onkin että miksi minulla on näitä useampi... Noh, nyt käytetään pois tämä. Kiva kullanruskea sävy, ei liian hullu .D

Tuju kiinnityssuihke, tuoksuu kuolemalta. Kuvan ottamisen jälkeen tajusin että suutin ei toimi joten vaihdoin purkkia. Että silleen. Alunperin ostin rasvaväriä varten.



Lady Gaga - Eau de Gaga

Siskolta saatu Gagan toinen hajuvesi. Talvinen ja aikuinen tuoksu. Olen todella huono myös tuoksujen kanssa, enkä halua että tämä menee pahaksi, joten tehokäyttöön. Mustasta lasipullosta on vaikea katsoa paljon tuotetta on jäljellä, siksi tämä onkin ekstratuote.

Sillä lailla, projekti käynnistyy. Toivottavasti saan ainakin yhden tuotteen loppumaan ennen seuraavaa päivitystä. Yritän päivittää 4-5 viikon välein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti