tiistai 7. marraskuuta 2017

Pientä väriä syksyn harmauteen

Prettylle tuli hetki sitten Essencen uusi kokoelma. Siveltimiä tällä kertaa. En voinut vastustaa näitä värejä, katsokaa nyt niitä! Tilasin meikkivoidesiveltimen ja korostuspuuterisiveltimen. Meikkivoidesivellin on hassun töpö. Uppoaa sivellinpurkkiin :D mutta tällä saa buffattua meikkivoiteen kauniisti ihoon, tykkään.

Korostussivellin on täydellinen, sen kärki on kavennettu joten se nappaa juuri sopivan vähän tuotetta kerralla. 


Kynsilakkaprojekti käynnissä ja silti ostan lakkoja? Hyi minua! Mutta minulla on vastalause. Näistä kaksi on Niinalle, nuo kaksi Essencen metallilakkaa. Todella kauniit sävyt, heijastavat ihanasti valoa. Fergie-lakan ostin askarteluprojekteja varten mutta olenkin käyttänyt sitä Mavalan lakkojen päällä pidentämässä kestoa ja peittämässä kolhuja. 


Sininen huulipuna on kaikkien vakkari, eikö? Ai ei vai. No minulle on. Tykkään leikkiä väreillä vapaapäivinä, ja huulipunalla saa kivasti eloa kasvoille. Mukavan kermainen ja matta samaan aikaan, pysyy siis hyvin huulilla.

Pinkki silmänrajauskynä on täydellisen aniliini. Olen kokeillut niiin rajauksissa kuin koko luomella. Pidän kovasti, eikä tee silmistä sairaan värisiä. 

Essencen mattapuuteri on markkinoiden halvin ja paras. Ei tee kakkunaamaa, mutta kiinnittää meikin hyvin. Nyt markkinoille on tullut vedenkestävä-versio, eli parhaasta on tehty vielä parempi. Upeaa.


Sitten vähän ihonhoitojuttuja. Koreasta rantautuneet sheetmaskit tuovat tehokosteutta (ja vaikka mitä muuta mutta itse käytän vain kosteuttavia) seerumin avulla. Vartti maski kasvoilla ja päikkärit niin näyttää ihan uudelta ihmiseltä. 
Kasvoharjaa ajattelin käyttää maitomaisen ihonpuhdistuksen kanssa hellävaraisesti kuorimaan ihoa. Minulle ei ole varaa kalliisiin elektronisiin versioihin :D
Vihreät laput ovat silmiä varten. Uudelleenkäytettäviä jääpaloja periaatteessa. Säilytetään jääkaapissa ja tarvittaessa laitetaan silmien päälle. Käytän näitä myös ympäri kasvoja. Viilentävät mukavasti mutta eivät aiheuta iholle mikrojäätymistä. 


Siinä oli Prettystä tilattu loottini. Oletteko te kokeilleet näitä tuotteita aikaisemmin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti