tiistai 22. syyskuuta 2015

Syyskuun liv-box

Tämän kuun boksi oli bloggaajien boksi johon he saivat päättää tuotteet. Odotukset olivat korkealla ja jouduin valitettavasti pettymään. Liikaa ennestään saatuja tuotteita :/ Luinkin että bloggaajat olivat ehdottaneet lemppareitaan ja liv-box tiimi oli ne valinnut. Korjatkaa jos olen väärässä. Teen lyhykäisen esittelyn näistä, vaikea kirjoittaa tuotteista jotka eivät sytytä.

Dermalogican Daily Microfoliant.
Jauhemainen kuorinta, josta saa vaahdon sekoittamalla sitä kämmenellä veden kanssa. Tämä on varmasti jo kolmas (toinen?) moinen eikä sytytä vaikka tuote onkin hyvä ja tiedän hintavaksi. Täysikokoisen hinta on 60,90€ 

Cutrinin Premium oil treatment
Hoo, hiusöljy, näistä pidän. Arganöljyä ja ruusunmarjaöljyä sisältävä tuote lupaa silkkisen pehmeät hiukset. Tämä pääsee käyttöön, ainakin Niinalla. 


Glamglown Thirstymud Hydrating treatment
Onkohan tämäkin tullut aikaisemmin boksista? Tai sitten kertaluontoisesta Gloriaboksista? Oli miten oli, hyvä tuote tämä on ja käytän ilolla. Tehokosteuttaa ja rauhoittaa ihoani mukavasti. Harmi että tätä ei voi ostaa täyskokoista, hinta on nimittäin 50€ish.

Carmexin huulivoide
Kolmatta kertaa vissiin, mikä on harmi :/ Hyvä tuote ja talvella ehdoton huulille. Harmittaa vain että sama tuote toistuu. Tuubi ois kivempi, hygienian takia.

Lumenen kulmien muotoiluvaha
Kevyesti sävyä antava pieniharjaksinen vaha. Tässä tuotteessa ei ole mitään vikaa, eikä tätä ole tullut aikaisemmissa bokseissa. Ostin tämän vain viikko aikaisemmin itse :D Onpahan varakappale. Hienoa että uudistivat harjasosaa, aikaisempi oli aikas iso.

Trind kynnenvahvistaja
Tämäkin minulla on. Olen käyttänyt huonosti mutta voisin tsempata. Vaatii vain joka päiväisen lakan poiston mihin en ole ollut valmis. Kätevä koko.

Tämä boksi ei siis säväyttänyt mutta jatkan tilaamista. Rakastan odottaa boksia joka kuukausi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti