lauantai 7. helmikuuta 2015

Tammikuun roskat

Yllättävän vähän sain loppumaan tässä kuussa, moni purkki vetelee kyllä viimeisiään. Helmikuun aikana loppuvat kyllä. Tykkään siitä että purkit tyhjenevätkin joskus, olivat tuotteet sitten kuinka ihania.

Tälläiset matkakokoiset kuivahampoot loppuvat aika nopeasti, mutta samalla sain kokeiltua eri tuoksuja. Tykkäsin kyllä kovasti.

                                       

Honeymania tuli Liv-boksin mukana. Pidin tuoksusta ja voiteen rakenteesta, kosteutti mukavasti. Mielummin vain tuubeja kuin purkkeja joista voide kaavitaan ulos.

                             

Joulun ajan rakkautena oli Hot toddy. LUSHin joulun erikoistuote, tuoksuen glögille, totille ja kaikkelle ihanalle. Tätä lisää ensin jouluna, ehdottomasti. Suihkugeeli oli tumman punaista ja lisänä oli kultaista glitteriä joka ei kyllä näkynyt iholla suihkun jälkeen.

                                                

Hansaplastin jalkojen kuorintavoide loppui vihdoinkin, sain sen kesäkuussa Livboksista? Todella kuoriva tuote, jättää kalvon jalkoihin joten suihkussa tuotteen käyttö on pieni haaste liukkauden takia. 

                                               

Lisää suihkutuotteita, Yver Rocherin orgaanisen sarjan kuorinta. Rakeita ehkä liian vähän ollakseen tehokas, mutta tämän tuotteen oston ansiosta istutin puun. 

                                                     

Joitakin on pakko heitää roskiin vaikka eivät olisikaan loppu. H&Mn väriripsiväri on jo kuivaa ja ikivanha silmänrajaustussi jostain 1€-marketista lentävät roskiin.

                        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti