perjantai 13. maaliskuuta 2015

Sinistä, sinistä.

Tarina lähtee siitä että näin vapaapäivänä ajattelin testailla uutta luomiväriäni, Essencen "79 Lola petrolaa". Hyvä idea, eikun toteuttamaan. 
Pohjustin silmät Isadoran pohjustusvoiteella, laitoin väriä intensivoimaan Maybellinen color tattoota sävyssä "Turquoise Forever" ja luomivakoon nimetöntä sinistä sävyä z-paletista ja Sleekin Arabian nightsin paletista sävyä "Black Magic" . 

Musta rajaus on Yves Rocherin Waterproof eyepencil "01 Noir" ja lila Isadoran Twist-up kynä sävyssä "48 Icy Lilacs". Ripsissä Essencen Lash Princess, kulmia sävyttää We caren vanha kulmakynä.



Kasvoille Lumenen heleyttävää primeria, Rimmelin Lasting finish 25h meikkivoidetta, nimetöntä irtopuuteria ja Seppälän peitepalettia+w7 peitepuikkoa. 
Poskille Essencen 90snt maksanutta poskipunaa sävyssä "60 life is cherry" ja saman merkin korostuspuuteria sävyssä "Rose it up!".

Meikki näytti todella kivalta livenä, miellytti kovasti. Aika kuvien otolle. Juu, ihan kivalta näyttivät puhelimen ruudulla. Kyllä, käytän puhelimen kameraa.



Jaaaa sitten koneelta niitä katsoessa huomaan erheeni. Silmämeikkikuvia ei oteta puhelimella, terävyys ei vain toimi. Opitaan tästä se. Minä opettelen järkkärin käytön että saadaan eetteriin kivoja, tarkkoja kuvia. 


Nämä kuvat ovat pelastuneet roskakorilta ja käyteet muokkausleikkauksessa. Pidän kyllä mustavalkoisesta mutta ei se meikkikuvana oikein toimi :D

Liitykääpä lukijaksi, näen kyllä että teitä täällä käy. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti