torstai 12. maaliskuuta 2015

Maaliskuun liv-box

Livboksin odottaminen on kuin odottaisi joulupukkia. Yllätyspaketti on kyllä kuukauden piristys.


Teemana on kevät ja mukana tuleva valo. Boksi tarjoaa tuotteita jotka tuovat sen valon kasvoille, vartalolle ja hiuksille.
Lisäksi mukana tuli alennuskoodi Bangerheadin verkkokauppaan.


Hiuksille uutta potkua saimme Doven Oxygen moisture-sarjasta. Tuote on suunnattu ohuille ja hennoille hiuksille tuoden niille kosteutta ja lisä-volyymiä. Testaan mielelläni, olen viime aikoina käyttänyt vain hopea-shampoita ja hoitoaineita joten vaihtelu tekee hyvää.


Lumenen Bright now vitamin c on tuttu tuotesarja, käytän tällä hetkellä sarjan seerumia. Ihoni on pintakuiva sekaiho joten en tiedä miten tämä tulee toimimaan. Pakkauksesta en pidä, tuubit ovat miellyttävämpiä.


Herbinan Kaura-Suklaa vartalonkuorinta on niin suklaista kun olla ja voi. Tekisi mieli miltei maistaa. Kuorinnan sanotaan olevan hellävarainen, ja pikaisella tutkimisella tuotteessa ei näytä olevan älyttömästi rakeita. Suihkuhetkistä tulee herkullisia.


Bangerheadin koodin lisäksi he lähettivä myös kuivashampoon. Sisältää Goji-marjaa joka on hyväksi iholle ja hiuksille. Rakastan kuivashamppoita, käytän niitä paljon ihan kohotus-effectin takia, lyhyissä hiuksissa toimii.


Näytteinä tuli Isadoran Build up extra volume maskara ja kaksi hajuvettä. Mielestäni mini-mascarat ovat aivan ihania, haluaisin omistaa monta ja monta. En vielä avaa tätä, liian monta tällä hetkellä käytössä.


Mitäs itse piditte boksista, osuiko tuotteet nappiin? Kommentoikaa alas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti