tiistai 24. maaliskuuta 2015

Maanantain iskiessä

Joskus on niitä päiviä jolloin olo on harmaa ja haluaisi olla peiton alla kippuralla. Maanantai sattui olemaan sellainen päivä. Käytyäni koulussa istumassa pari tuntia, parin tunnin koulupäivät eivät ole niitä piristävämpiä, päätin käydä kurkkaamassa Anttilan valikoiman. Tunnetusti shoppailuterapia toimii.

Ja olin oikeassa. Anttilassa on käynnissä varastontyhjennykset joten kosmetiikkaosastolla oli mukavia tarjouksia. Olen varsinainen tarjousharakka.

Olin ajatellut tilaavani Tangle Teezerin Stockmannin Hulluilta päiviltä, mutta Anttilassa harja oli edullisempi. Minulla on lyhyet hiukset niin harjaaminen ei ole aina aamun prioriteetti, mutta ihan päähieronnan takia tämä on ihana.
Huomatkaa kameran heijastus :D




Ostin vähän aikaa sitten alekorista Isadoran twist-up kynän sävyssä Icy Lilac ja nyt löysin sävyn Steel grey. Upea tumman harmaa, joka kiiltää kauniisti. Ah, rakkautta.




Lisäksi mukaan lähti Isadoran inliner-kajaali jonka pointi on tuoda valoa silmiin ja tehdä vaikutelma isommista silmistä. Sävy on Blonde joka sopii silmille paremmin kuin valkoinen mitä näkee usein käytettävän.

Tarpeellinen asia oli ripsiliima. Menen lauantaina Tampere Kupliiseen ja cosplayjaan hahmoa jolla on kunnon ripset. Tarkoituksena on ainakin yrittää onnistua laittamaan irtotupsuja silmiin, en takaa lopputulosta :D


Oletteko te käyneet Anttilan alekoreilla ja tarjoushyllyillä tekemässä löytöjä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti