sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Helmi- ja maaliskuun roskat

Varmasti huomasitte etten julkaissut helmikuussa merkintää kuun roskista? Helmikuun lopulla moni tuote oli miltei loppu joten ajattelin että helpompi yhdistää kahden kuun roskat.


Talven ajan ylläpidin vaaleaa tukkaani erilaisilla hopeaväreillä. Hoitavina tuotteina käytössä olivat Color Maskin silver ja Biozellin hopeamaski. Color Maskin naamio oli vaalean violettia ja todella hoitavaa. Toimi oikein hyvin 2 tunnin maskina. Biozellin maskin sain käytettynä. Tuote oli tummanlilaa ja se vaalensi tukkaa hyvin. Tarpeeksi pitkällä vaikutusajalla sain hiuksistani jopa laventelit.

Käytin vihdoin loppuun liv-boksista tulleen hoitoaineen John Friedalta. Ei mitään kommentoitavaa, ei jättänyt hiuksia takkuun joten kyllä se toimi.
Dermosilin veriappelsiini suihkugeeli vaahtosi kivasti ja tuoksui raikkaalta. Voisin ostaa uudestaan kun varastot tyhjenevät.



Lisää liv-boksista tulleita tuotteita. L'orealin Skin perfection päivävoide. Tuoksu oli hyvä ja kyllähän tämä kosteutti. Miinusta purkista, älyttömän painava mukaan otettavaksi.
Glamglown Thirstymud joka tuli Gloriaboksista. Tykkäsin tuoksusta, kosteutti eikä poltellut kasvoilla kuten moni muu maski. Ostaisin jos se ei maksaisi maltaita (44€/50g)
Tämä tuote ei ole varsinaisesti loppu, vaan on minulla käytössä pienessä suihkepullossa. Yves Rocherin Hydra végetal-sarjan normaalille/sekaiholle tarkoittu misellivesi, olen käyttänyt ihan silmämeikin poistossa, kasvovetenä ja aamulla putsauksessa. Toimii, joskin en pidä tuoksusta. Purkin koosta iso plussa.


Varmaankin elämäni ensimmäinen seerumi, Lumenen c-vitamiini sarjan seerumin sain siskoltani synttärilahjaksi, olikohan tämä vihje että olen vanha? :D

Pidin kovasti, talvella antoi suojaavan kerroksen kylmää vastaan. Pumppupullo annosteli juuri sopivasti tuotetta. Voisin ostaa uudestaan.

Bernier Cassierin kosteuttava maski tuli myös livboksista. Hyvin kermaisaa, laitoin yön ajaksi ja aamulla pyyhin ylimääräisen pois. Iho oli pehmeä. Sarjaa saa kauneushoitoloista.


Taas tyhjeni yksi Batisten kuivashampoo. On kyllä hg-tuote, tarvitse lisää.

Maxfactorin cc-voide on ostettu viime syksynä, todella riittoisaa. Oli kyllä aika peittävää joten käytin meikkivoiteen tavoin. Pidin paketista, tuubit on matkustusystävällisiä.
Yksi purkki meni Dermosilin Multivitamiineja. Tykkäsin, toinen purkki menossa.


Yves Rocherin suklainen kuorinta oli ihan mukava mutta ei mene jatkoon. Pienestä tuubista riitti ehkä kahteen käyttökertaan. Hiusvärin mukana tullut hoitoaine on hyvä silikonipommi, tykkäsin.



Osa tuotteista oli jo vanhoja, ja joutavat roskiin.

GOSH in rajaustussit ovat kaverin vanhoja, joten oli jo aikakin hävittää ne. Pidin kyllä väreistä.
Maxfactorin vaahtomaiset luomivärit tuoksuivat pahalta, yyyyyh. Käytin vaaleiden luomivärejen alla. Ekaa kertaa minulla meni joku kosmetiikkatuote vanhaksi.
Ja sitten Wet n' Wild rajaustussi. En vain pidä tästä tuotteesta. Tuote on liiankin märkää koostumukseltaan.

Sellainen kasa tuotteita. Mieluisia moni mutta silti tahdon kokeilla uusia tuotteita. Kosmetiikkafriikin ongelmat :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti