keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Yäk

On asioita ja tavaroita joiden myymistä en käsitä kirpputorilla. Kosmetiikka on yksi niistä. Totta kai tulee tehtyä virheostoksia ja ne ärsyttävät, mutta onko kirpputoripöytä, usein hyvin räjähtäneen näköinen, oikea paikka laittaa ne eteenpäin? 


Useampi meikkivoide ja puuteri. Varsinkin meikkivoiteet olivat ikävän näköisiä.


Tilattu ehkä Ostostv:stä Proactiv:ia, tuota ostostv:n ihmettä aknelle ja finneille. Mietin miksi kuuri on jäänyt kesken? 


Nämä tuotteet ovat suurin osa saksaksi, mikä on oma jännyytensä. Ehkä ostettu ulkomailta ja päätetty tienata Suomessa? Outoa.


Näitä ei ole hinnalla pilattu mutta eikö olisi ollut fiksumpi joko käyttää loppuun tai antaa suoraan kaverille? Nyt ne käyvät kirppispöydän kautta ja lentävät roskiin.


Jos ihonhoitotuotteet kummastuttavat minua, niin meikit vielä enemmän. Kynsilakkoja olen ostanut kirpputorilta, koska ne ovat aika steriilejä eikä maalissa voi elää mitään.




Yllä olevat ovat Oriflamen tuotteita, varmasti 15 vuoden takaa. Varsinkin meikkivoide ällötti. Kertokaa toki jos tiedätte kuinka vanhoja ne voivat olla kommenteissa.


Isadoran single luomiväri, fontti kertoo että ikää on. Luomivärin pinnanhan voi desinfioida mutta en siltikään ostaisi. 

Myönnetään, olen kerran ostanut luomivärin kirpputorilta, siinä oli vielä sinetti. Keskimäärin kirpputori-kosmetiikka on kuitenkin likaista ja tuotteet puolityhjiä.

En vain ymmärrä kosmetiikan myymistä kirpputorilla. 
Kertokaa kommentoissa oletteko ostaneet kirpputorilta meikkejä taikka mielipiteenne asiasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti