torstai 23. huhtikuuta 2015

Pan10 tai jotain siihen suuntaan osa1

Minulla on muutama purkki. Kosmetiikkatuotteita. Meikkejä. Rakastan niitä kaikkia enkä tietenkään hentoisi käyttää niitä loppuun, mutta joku roti se pitää olla. Muiden blogien inspiroimana päätin että käytän loppuun nämä muutamat tuotetta meikkilaatikkojani asuttamasta. Aikaa on vuoden loppuun mutta mitä nopeammin sitä parempi.

Kävin läpi kokoelmaani ja huomasin että minulla on esimerkiksi paljon kajal-kyniä, niin luonnollisen sävyisiä kuin kirkkaitakin. En edes käytä niitä niin paljon että olisi järkeä omistaa niitä tusinoittain, joten on aika ottaa ne tehokäyttöön. Onneksi monet niistä ovat lopussa :)
Lisäksi on myös luomivärejä ja poskipuniakin muutama...
Jaan postauksen kahteen osaan niin teidän ei tarvitse lukea tekstiseinää ja tuotteet on mukavampi esitellä.



Lumene, sävy 9 Oliivi
We care icon, sävy true brown 2
ELF, sävy Coffee
Paese, mustaa glitteriä
Modelsown, neonoranssi ja neonkeltainen
Viva la Diva, sävy 23. diamond
We care icon kulmakynä, sävy true blonde 3

Lumenen kynän ostoa en edes muista, eikä kyseistä versiota edes myydä enää. Kaunis oliivin sävy, tämä toimii arkena kivasti.

We caren kynä on tummanruskea, pehmeä ja helposti häivytettävä. Pitäisi käyttää paljon enemmän, siksi se on tässä kasassa.

ELFin kynä on tullut setissä. Paljon vaaleampi kuin We caren, eikä myöskään yhtä pigmenttinen. Tämä varsinkin on hyvä käyttää pois.

Paesen kynä tuli liv-boxista. Pehmeä musta jälki, hopeisella glitterillä. Tämän avulla opin rajaamaan silmiäni, en ole ennen oikeasti osannut. Silti kyniä on...

Models ownin neon-kynät ovat iki-vanhoja, ajalta kun niitä myytiin vielä Seppälässä. Varsinkin oranssi on täydellinen kesä-sävy, ei tarvitse muuta kuin tämän, meikkipohjan ja ripsaria niin lookki on valmis.

Viva la divan glitter-liner on todella glitteristä. Sopii meikin piristykseen hyvin, mutta sen poisto on tuskaa. Glitteriä on sitten kaikkialla.

Viimeisenä on We caren kulmakynä sävyssä true blonde 3. Kynää ei ole enää paljon jäljellä ja käytän sen pois yhdessä GOSHin luomivärin paletin kanssa. 

Nämä olisi hieno saada jaloista pyörimästä,  jotta enempi käytössä olevat jutut pääsevät paremmin esille (ja voin ostaa lisää...).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti