maanantai 20. huhtikuuta 2015

Lindex iskee kiinni kosmetiikkaan

Lindex on lanseerannut oma kosmetiikkamallistonsa. Seppälähän teki sen jo aikasemmin ja Kapphalillakin kynsilakkoja ja huulikiiltoja myynnissä. Voin sanoa jo nyt että Lindexin markkinointi on näkyvämpää kuin Seppälällä.

Olen hyvin utelias kaikesta uudesta, joten pitihän sitä mennä tutkimaan. Kokkolan myymälässä oli kosmentologi-opiskelijoita jotka tekivät pikameikkejä (kävin 17. päivä). 
Kiva juttu :)

Päätin ostaa muutaman tuotteen kahdestakin syystä. 
1) olin hyvin utelias ja 2) luulen että teitä kiinnoistaisi nähdä millaisia tuotteet ovat.
Valitsin kaksi luomivärisingleä, sävyt 21 "Hot Blue" ja 18 "Silver Sky". Pigmentti on ok, toimii tosi hyvin voidemaisen luomivärin päällä. Luomivärikynistä valitsin taupen sävyn. Kynän pää osoittaisi sävyn olevan lila, mutta swatch on taupe. Taupet sävyt ovat ihania, joten tämä ei haittaa yhtään. Kynissä ei ole valitettavasti sävyjen nimiä.


Myös kynsilakkoja oli vino rivi, mutta en ole niin cremelakkojen kaveri, joten valitsin vaaleanpunaiseen taittavan pohjalakan. Se tulee ihan tarpeeseen. Kuivuu nopeasti, sivellin on hassun pieni mutta toimiva.


Kaupan päälle sai pienen suihkugeelin. Keväinen ja raikas tuoksu, hieman kurkkuinen? Loistava matkaan otettavaksi.

Parasta oli tietenkin että kaikesta sai -20% pois ja kassalta kupongin verkkokauppaa varten. Kannattaa ehdottomasti käydä tutkimassa tarjonta, lisäksi myynnissä on luomivärinelikkoja, huulituotteita, siveltimiä ja erinäisiä puhdistustuotteita. Kiitettävän suuri tarjonta.

Haluatteko että teen meikin jossa luomivärit näkyvät?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti