maanantai 6. heinäkuuta 2015

Masquerade!

Löysin eräs päivä Tokmannilta kasvomaskeja euron kappalehintaan, järkevintä tietenkin ostaa kaikkia yksi ja tehdä niistä blogimerkintä. Pidän erilaisten maskien käytöstä, varsinkin kosteuttavien ja raikastavien. Näistä löytyi kaksi mieluista. 



"Rauhoittaa rasittunutta ihoa. Poistaa tehokkaasti ihon epäpuhtauksia." 
Puhdisti kyllä ihoa. Itsellä sattui olemaan silloin näppylöitä ja auttoi näpyn räjäytyksen jälkeen putsaamaan. Suosittelen kosteusnaamiota tämän jälkeen, ainkin pintakuiva iho kaipasi sitä. 


Tehokkaasti puhdistava kurkkunaamio. Ohjeissa neuvotaan levittämään kasvoille ja rentoutumaan 15min ihan makuulla.
Naamio on hennon vihertävää geeliä, raikas tuoksu. En jaksa makoilla aikaa mutta jos haluaa pitää hemmotteluhetken niin ehdottomasti tee niin. Tämä naamio on testissä yhdeltä yöllä joten... Muodostaa kiristävän kalvon jonka voi repiä sen täysin kuivuttuaan irti. Itse pidän joko näistä revittävistä tai ihoon imeytyvistä naamiosta, pois peseminen on niin inhaa. Voisin ostaa useamman varastoonkin. Sanoinko jo että tuoksu oli ihana?


"...eteerisiä laventeli-, piparminttu- ja appelssiiniöljyjä. Sopii erityisesti herkälle iholle"
Tein tämän kanssa virheen ja levitin kerralla kasvoille, näistä kun riittää kahteen kertaan. Kosteutti, pois peseminen aiheutti ongelmia liiallisen määrän takia. Oma vika. Tuoksu oli kiva. Tästä muistin napata kuvan. Maskien kanssa on se juttu että kaikki näyttävät aika paljolti samalta kasvoilla.


"...aprikoosi- ja pähkinäöljystä koostuva naamio sisältää myös vehnäuutetta, kehäkukka-, kamomilla-, avokado-, soija-, ja australianpähkinäöljyä. Kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti" Käytin saunassa maskina, iho oli pehmeä sen jälkeen. Ihana tuoksu.

Kannattaa napata mukaan jos tulevat vastaan. Tosiaan Tokmannilta ja näin näitä Kärkkäiselläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti