lauantai 18. heinäkuuta 2015

Dermosilin saalis

Äitini halusi tilata Dermosililtä shampoita ja muita, niin nappasin itsekkin jotain. Lisäksi minulla oli paljon bonuspisteitä tallessa niin ekstratuotteita oli "muutama".


Ainoa tilattu näistä on tuo meikinkiinnityssuihke, refreshing makeup fix. Olen jo muutaman kerran testannut. Suihke on ok, ei ruiki naamalle ikävästi. Meikinkiinnityksestä en ole vielä sata varma, vaatii testailuja lisää, mutta raikkaan fiiliksen se tuo.

Pinkissä tuubissa on Blossom-primeria. Hennosti, hyvin hennosti vihertävää voidetta joka auttaa meikkiä pysymään ja tuo pohjalle kevyttä hohdetta. Ei, ei tässä mitään glitteriä ole vaan tämä heijastaa hyvin valoa. Hento kukkaistuoksu. Tykkään tästä, ei kuivata niin kuin jotkut primerit tekevät.

Sauna facial therapy, saunanaamio kasvoille ja dekolteelle. Tämä on Dermosilin asiakkaiden kanssa kehittämä tuote joka oli oikeasti jännää. Sähköpostiin tuli ilmoituksia kampanjan aikana ja kansa pääsi äänestämään mikä tuote kehitetään, sen nimestä ja ulkonäöstä. Varsinkin ulkonäkö on 5/5. Innolla käytän.

Sitten sisäiseen kauneuteen tabletteja. Jo kolmas purkki multivitamiineja+ruusunjuurta. Purkki on kivan koliseva, metallia siis. Näin tärkeä havainto. Lisäksi vanulappuja, ei koskaan liikaa.

Hammasgeeliä. Paketti on jännän yksinkertainen. Nappasin koriin koska sain tämänkin pisteillä. En ole ennen kokeillut geeliä hampaiden pesuun.

Hamstraan matkasettejä ja näytekokoja. Koskaan ei tiedä milloin tarvitsee. Tässä setissä on kaksi shampoille sopivaa, pieni purkki esim. kasvovoiteelle ja iso vartalovoiteelle. Isoja purkkeja näkee harvemmin. 

Dermosililtä on helppo tilata. Paketti saapuu alle viidessä päivässä ja voi maksaa laskulla. Olet pitänyt monesta heidän tuotteestaan ja tilaan varmasti jatkossakin.
Oletteko te tilanneet k.o firmalta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti