torstai 16. heinäkuuta 2015

Heinäkuun liv-box

Tämähän alkaa olla tapa että olen boksin saapumispäivänä muualla kuin kotikaupungissa. Ensi kuussa avaamista hidastaa muutto että odotelkaa ihan rauhassa :D

Tällä kertaa olin vanhempien luona maalla jumissa, joten heti ekana kaupunkiin pääsypäivänä boksia hakemaan. Kivan painavahko nyt, aina hyvä enne.




Tällä kertaa teemana on luonto ja se näkyi jo rusetin kauniista vihreästä väristä. 

La Roche-Posay on jo tuttu aikaisemmista bokseista. Lipikar Gel-fluide vartaloemulsio on nopeasti imeytyvä emulsio kuivalle iholle. Kätevä matkakoko ja saan joskus käytettyä pois. Olen hieman huono vartalovoiteiden kanssa. Saatavilla apteekeista.

Klorane on uusi tuttavuus. Luinkin aikaisemmin blogeista tästä kuivashampoosta. Otan innolla käyttöön, näin lyhyellä tukalla käytän aika paljon kuivashamppoita. Saatavilla apteekeista.

ACOlta kasvovoide normaalille/sekaiholle. Pidän ACOn tuotteista. Ulkonäöllisesti hienoja, toimivia tuotteita eivätkä ole tajuttoman kalliita. Tämä voide pääsee käyttöön, pidän kunnon voiteista. Saatavilla apteekeista.

Lumene tarjoaa tällä kertaa jalkavoiteen koivun&hunajan tuoksuisena. Olen jalkavoiteiden huono käyttäjä, vielä huonompi kuin vartalovoiteiden. Ehkä käytän tyttöystävän jalkahierontoihin :) Saatavilla päivittäistavarakaupoista ja vastaavista.

Schwarzkopf Professional ja uusi Essensity-sarja. Ei keinotekoisia hajusteita, silikoneja, parafiini-tai mineraaliöljyjä. Lupaa hoitaa granaattiomenalla ja manteliöljyllä vaurioituneet hiukset. Olen skeptinen. En usko että pieni määrä öljyä hoitaa hiuksia kovinkaan radikaalisti. Ei nuo "kielletyt" aineetkaan hoida mutta paikkaavat kosmeettisesti niin tukka on sileä ja kiva käsitellä. Testataan mutta en ihan usko esittelytekstiä. Saatavilla kampaamoista.

Lisätuotteina tällä kertaa tuli pitkän tilausajan myötä Clarinsin minikoko Instant Lifgt Natural Lip Perfectorista (sanahirviö...) sävyssä 05. Rakastan tätä tuotetta! Minulla oli jo ennestään sävy 01 täysikokoisena ja se on kohta loppu. Tämä tuote saa huulet näyttämään täydellisen kosteilta ja suorastaan houkuttelee antamaan suukkoja.
Jotta voisin yhtä hyvin miltä näytän (:D) mukana tuli myös Hulan pähkinäpatukka. Oikein nami.

Sellainen boksi, moni juttu jää omaan käyttöön. Mitä mieltä te olette?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti