keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Mustan perjantain satoa osa1

27.11 oli Black Friday, tuo jenkkien lanseeraama alehulluus, jolloin ihmiset sekoavat ja ostavat tavaroita joita he eivät (välttämättä) tarvitse. Niin minäkin :D Hienointa oli että alehulluus on levinnyt myös Suomeen ja kivijalkaliikkeissäkin oli alkampanjat käynnissä. Itse ostin kolmesta eri verkkokaupasta, pretty.fi:n paketti saapui ensimmisenä.

Coastal Scents Classic Blender Synthetic luomivärisivellin COAS BR-C-S06 1
Coastal Scents Classic Liner Angle Small Synthetic rajaussivellin COAS BR-C-S17 1
Coastal Scents Classic Blender Pointed Synthetic luomivärisivellin COAS BR-C-s09 1
Coastal Scents Classic Flat Liner Synthetic rajaussivellin COAS BR-C-S40 1
Wet n Wild Color Icon Brow&Eye Liner Pencil Taupe kulmakynä, rajauskynä WNW E648* 1
Technic Bright Eyeshadows luomiväripaletti TEC brights 1
Technic Matte Eyeshadows luomiväripaletti TEC matte 1

Tilasin siveltimiä, kaksi häivytyssivellintä ja kaksi rajaussivellintä. Tulppaani-mallia oleva häivytyssivellin on ihanteellinen luomivakoon syvyyttä tuomaan ja perinteinen häivytyssivellin pehmentämään varjostusta. Rajaussiveltimet ovat Niinan, pienempi silmien rajaamista ja kulmien tekoa varten. Tasapäinen on erikoisempi ja vaatii testailua toimiiko se oikeasti rajaamisessa. Hintaa siveltimille jäi alennuksien jälkeen alle 4e, joten hinta-laatusuhde oli kohdillaan.


Technic on hyvin edullinen merkki. Näen sitä hyvin usein kirpputoreilla myynnissä ihan kirpputorin pitäjien puolesta. Olen ollut kiinnostunut mutta pysyn päätöksessäni olla ostamatta kirpputoreilta kosmetiikkaa. Nyt koriin pääsi kaksi palettia, arkimeikkihin sopiva Matte jossa on mattaisia nudesävyjä ja Bright-paletti jossa on upeat kirkkaat sävyt. Näitä ehdittiin jo testaamaan. Matte-paletilla sai nopeasti tehtyä niin arkimeikin kuin bilemeikin. Ehdotan kuitenkin primeria ja voidemaista luomiväriä pohjalle. Tuo värin paremmin esille. Sama koskee Bright-palettia. 


Viimeisenä tilasin Wet'n'Wildin kulmakynän/kajalkynän sävyssä Taupe. Etsin aina sitä täydellistä kulmakynää joka ei olisi liian lämmin taikka pehmeä. Tämä on kylmä mutta en ole varma onko tämä liian pehmeä. Pitää testata pidempään. Hassun pitkä tämä on.

Prettyn paketti tuli nopeasti perille Smart-automaattiin, mielummin automaatti kuin kaukana oleva Postin toimisto.
Tämä tosiaan on osa 1, muutama osa on jäljellä. Odottelen pakettien saapumista innolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti