maanantai 15. kesäkuuta 2015

Kevään roskat

Jälleen on kertynyt purkkeja laatikkoon odottamaan loppuarviota. Ihmisiä hieman hämmentää olohuoneessani oleva laatikko täynnä tyhjiä ja puristettuja tuubeja.


Eka satsi on kaasupulloja. Vihdoinkin tyhjeni Proffsin hiuslakka. Se on kahden vuoden takaa kun olin vielä Seppälässä töissä. Kampaaja-ystäväni ei tätä suosittele tätä, liikaa hartsia. Pitää kyllä tukan ja peruukin paikoillaan mutta mielummin Got2be:tä käytän.

Batisten minikoot ovat setistä jonka olen esitellyt aikaisemmin. Toimivia ja tuoksuvat parhaalta. Hg-kamaa.
Klippoteken hiuslakasta ei ole mitään muistikuvia, kyllä se on toiminut mutta ei mitenkään muistettava tuote.


Four Reasonsin hopeashampoo on rakkautta <3 Yleensä minulla on jonkinlainen vaalea hiuspehko jonka pesemiseen ja sävyttämiseen käytän hopeatuotteita. Tämä on yksi parhaista. Itse asiassa minulla oli näitä kaksi puoli llaan olevaa, joten tyhjäsin toisen täydempään.
Richin Pure Luxury intense moisture shampoo on tullut Liv-boksista. Perustuote, ei tuntunut mitenkään luksukselta minulle.

Yves Rocherin Monoi de Tahiti -suihkugeeli tuoksui kesältä ja auringolta, Jos tilaat YRltä jotain niin tilaa tämä, saat tropiikin suihkuusi.
Eucerin suihkussa käytettävä vartalovoide tuli myös Liv-boksista. Tykkään näistä tuotteista, mietin ovatko ne kuitenkaan ihan välttämättömin asia?


Lisää liv-boksista tulleita ja loppuneita. Lumenen syväpuhdistava geeli tuntui hyvältä ja puhdisti, vaikken olekkaan kohderyhmää. Minulla on siis pintakuiva sekaiho. Suosittelen kyllä. Tuubin ulkonäkö saa 5/5 pisteet.

We caren spot aidin hommasin ainakin vuosi sitten Emotionin alesta. Hyvä finnintappaja mutta päivämäärät paukkuivat. Samoin Lumenen Artic Aqua sarjan sy-geeli. Käytin ennen talvea kunnes tarvitsin kovempia tehoja. Kesälle ihan täydellinen.
Ostin Korresin Wild Rose sarjan päivä- ja yövoiteen matkasettinä. En pitänyt, en niin tuoksusta kuin ihofiiliksestä. Päivävoide jopa kirveli välillä. Ei jatkoon.
Yves Rocherin aprikoosikasvokuorinnan käytin loppuun vartalokuorintana, kasvot eivät kestäneet mekaanista kuorintaa. Suosittelen silti, tuoksu on myös hyvä.


Anti-perseperantteja loppui yhtä aikaa useampi. Triple dryta saa apteekeista, piti kyllä kuivana mutta alkoi jo kuivua. Etsin ikuisesti sitä tehokasta mönjää joka pitää kuivana ja raikkaana koko päivän. Saa ehdottaa kommenteissa. Rexonan maximun protection men on ihan samaa kamaa mitä naisille myydään, vain halvempaa. Tuoksu on hieman miehinen mutta tuote toimii joten mitä väliä. Pidän stick-mallista. 
Favoran käsivoide tuli yllättäen liv-boksista. Toimiva perusvoide, jäin kaipaamaan tuoksua joten en osta itse. Bonacuren hiusöljy oli kiva kokemus, miinusta vaikeas purkista.


Sitten naamioita ja meikkejä. Essencen syväkosteuttava paperimaski on hyvin kosteuttava ja suoraan sanottuna märkä maski :D Maksoi kosmetik4lessillä vähän yli euron, joten ihan rahansa arvoinen. Nivean mustapäälaastarit on tuttua huttua, olisipa näistä versio pelkästään nenälle.

Lumenen mattapinnan antava primer on ihana, antaa sileän ja silikonisen pinnan josta pidän. Huulituotteista Lumenen tussi joutui pesukoneeseen ja enkä halua laittaa sitä enää huulilleni. Onneksi tämä oli pannu-projektissani mukana joten edistystä.

Maxfactorin vihreille silmille suunnattu ripsiväri tuuheutti ja pidensi omia räpsyttimiäni kivasti. Tuote oli jännä punamustaa. Olen nähnyt näitä alekoreissa, poistettu tuote nykyään valitettavasti.
Briteistä ostetut kynsilakankorjaustikut olivat kuivia alkuunsa, ei niistä ole muuta sanottavaa.
GOSHin silmänrajauskynä sävyssä "Purple stain", kaverilta saatu.  Lopulta kynä hajosi terottaessa joten hei-hei. Kaunis sävy ja kestävä jälki.

Monta loppui ja se on hyvä, kaapeissa on monta kivaa käytettävää tuotetta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti