sunnuntai 9. elokuuta 2015

Elokuun liv-box

Jes, kolmen kuukauden jälkeen sain boksin hyppysiini samana päivänä enkä kahta viikkoa myöhemmin. Boksi oli isompi kuin normaalisti ja painavampi. Mahdollisuudet siis kivoihin tuotteisiin oli suurempi.


Boksin teemana "vielä on kesää jäljellä" joten boksissa oli kesän tuotteita. Paljon hiusjuttuja ja hygieniaan liittyviä tuotteita.

Dermosilin hiuskiinne, 50ml. Perus-hiuslakka hyvällä pidolla. Koko on paras reissuun ja pidän Dermosilin tuotteista.


Wellan EIMI Perfect me Underweight BB Lotion, hoitovoide hiuksille. Siloittaa, suojaa kuumuudelta ja uv-säteiltä jne jne. Levitetään keskipituuksista latvoihin ja sen jälkeen voi muotoilla kuten tahtoo. Minulla ei ole hiuksia, saatikka sitten keskipituuksia joten meni kaverille heti. Hän piti kovasti, siloitti sikkaran-käkkärää tukkaa heti kerralla. Toimii siis mutta ei minulla.


Nivealta anti-persperantti, Invisible for black & white. Ihana minikoko, aww. Testaan mielenkiinnolla vaikka vannon Rexonan stickin nimeen.


Cutrinin CAREISM shampoo & hoitoaine värjätyille hiuksille. Perustököttiä, menee muiden joukossa. Käytän paljon väriä suojaavia aineita eikä ne hirveästi eroa toisistaan.


Lumenen Artic Aqua 3D Tehokosteuttava voidegeeli. Tästä olin eniten innoissani. Ihoni kaipaa kosteutusta ja uskon että tämä toimii seerumini kanssa.


Kynsilakka Kubiss Londonilta sävyssä nro. 64. Hyvin vesimäistä, voisi toimi varpaankynsissä. Ei suuria odotuksia.

Nämä hiusboksit eivät iske minuun, liian paljon menee kiertoon tai unohtuu kaappiin. 2/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti