perjantai 8. toukokuuta 2015

Toukokuun liv-box

Olin niin innoissani uudesta liv-boxista. Taidan olla aina. Se piristää kummasti mieltä :)
Tämän kuukauden teemana on kesä ja sen juhlat. Monella on valmistujaisia, häitä ja muita yöttömässä yössä vietettäviä juhlia. Tämän kuun tuotteet on suunnattu valmistamaan juhlia varten ja toipumaan niistä. 
Rusetin värinä on ihana oranssi.


On hyvin tuttua löytää Lumenen tuote boksista, eikä tämä kuukausi ole poikkeus. Ei se mitään, Lumenen tuotteet ovat hyvin toimivia ja helposti saatavia jos tykästyy tuotteeseen ja haluaa ostaa oman. Tällä kertaa mukana oli Lumenen Heleyttävä BB-vartalovoide. Sen tarkoitus on korostaa rusketusta ja antaa hyvin kevyesti sävyä. Kaunis hehku, juurikin juhlia varten. Täysikokoinen tuote muuten.

Dove uudisti suihkusaippuansa, Dove deeply Nourishingin. Uuden koostumuksen pitäsi vaahtoutua enemmän ja olla hellempi iholle. Tykkään koosta, pääsee tämän kuun reissuille mukaan hyvin. Tuoksu on perus-Dove, puhdas ja saippuainen.


Itselle ihan uusi tuote on La Roche-Posayn lähdevesi Eau Thermale, ponnekaasupullossa. Olen kuullut vastaavista tuotteista mutta pääsen nyt ensimmäistä kertaa kokeilemaan. Tuotteen tarkoitus on rauhoittaa ihoa auringossa olon jälkeen, toimii myös puhdistustuotteena. Vaikutus perustuu lähdeveden mineraaleihin ja hivenaineisiin. La roche-posay on tuttu aikaisemmista bokseista. Viimeksi saimme tehokkaan voiteen josta olen pitänyt paljon. Tämä tulee käyttöön kun kesä oikeasti alkaa.


Nivelta olisi taas huulivoide, Nivea Lip Butter coconut Sanon taas, sillä syksyllä saimme tämän saman tuotteen mutta mustikkaisena. Tuotteen koostumus on hyvä, mutta inhoan kookosta yli kaiken. Eteenpäin menee.

Kynsitarroja Naturellilta. Kaunis kuvio joten pitää laittaa pikimmiten kynsille. En ole tainnut ennen kokeilla koko kynnen koristetarroja.

Viimeisimpänä boksin kaunein tuote. Glitz8glamin Minna sai valita yhden lempituotteistaan ja valinta on osunut Max factorin Colour Elixir Giant Pen Stickiin. Hui mikä nimihirviö. Sain sävyn Vibrant pink. Tätä testasin jo. Helppo levittää, huulituntuma on hieman tahmea ja kosteuttava, juuri sellainen mistä pidän. Sävy on upea, kunnon pinkki. Kiitos Minna, nappivalinta :)
Lisänä tuli teroitin kynälle, plussaa tästä.

Loppujen lopuksi, aika 4/5 boksi. Vain huulivoide menee eteenpäin ja sekin vain tuoksunsa takia.
Mitäs itse piditte toukokuun boksista?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti