lauantai 10. tammikuuta 2015

Tammikuun liv-box

Olen tilannut liv-boksia varmaankin pari vuotta, hyvin pitkälti niin kauan kun se on ilmestynyt.
Nyt ilmestyi tammikuun boksi uuden vuoden lupausten teemalla.



Ensimmäinen tuote on Cutrinin Chooz Multivolumizer. Suihkeen tarkoitus on tuoda tuuheutta ja rakennetta hiuksiin. UV-,lämpö- ja kosteussuoja kuuluvat pakettiin. Odotan innolla käyttöä.


 Lumenen kosteusnaamio lupaa tehokosteutusta mitä hyvin monen iho kaipaakin näin talvella. Sopii kaikille ihotyypeille ja sisältää keramideja ja mustikkauutetta jotka kosteuttavat tehokkaasti. Täysikokoinen tuote.


Mukaan mahtui myös meikkejä, tällä kertaa Rimmelin BB-voide. En ole hirveän innostunut sillä sävyn arvoiminen on aina hankalaa ja yksi tuote ei sovi kaikille. Kokeilen kyllä, mutta en oleta liikoja.


philosophyltä saimme kaksivaiheisen kuorinnan. philosophy on uusi merkki Liv-boksissa ja uusi myös minulle. Nimi muuten kirjoitetaan pienellä :) Sopivan kokoisen näytepussit vaikka pidemmälle reissulle mukaan otettavaksi


Viimeisenä mutta ei vähäisempänä La Roche-Posayn Ap+-voide. Voide on suunniteltu hyvin kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle. Voide tasapainottaa ja kosteuttaa tehokkaasti. Sopii vauvoille ja lapsille myös. Hajusteeton. Itselläni on normaali/sekaiho mutta tämä voi auttaa kun iho on herkkänä talven takia.


Kokonaisuudessaan pidän boksista. Paljon ihon hoitoon liittyviä tuotteita ja ne tulee aina käyttöön. Miinusta bb-voiteesta. Sävy voi olla väärä, elleivät he ole oikeasti lukeneen kauneusprofiileja, ja bb-voiteet ovat jo vähän vanha juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti